DE DECKER & HANSSENS – ADVOCATEN EN BEWINDVOERDERS

Onze diensten.

Degelijk, discreet en betrouwbaar.

In de eerste plaats staat ons kantoor garant voor degelijk, discreet en betrouwbaar juridisch werk. Door onze decennia-lange ervaring als een van de meest vooraanstaande advocatengroepen in Gent geven wij professionele bijstand en advies voor groot en klein, wat uw probleem ook is.

Daarnaast vinden wij dat justitie toegankelijker moet zijn voor de hele bevolking. Iedereen verdient een degelijke verdediging, ongacht achtergrond of budget. Daarom vinden we dat wij als advocatenkantoor ook een maatschappelijk engagement hebben. Zo nemen we met hetzelfde enthousiasme pro deo zaken aan. Maar ook jongeren staan er vaak alleen voor, en daarom staan we steeds open voor minderjarige cliënten die geconfronteerd worden met justitie. Daarnaast werken we met veel trots op zaken waarin wij aangesteld worden door de vrederechter, het hof van assisen, de jeugdrechtbank of de correctionele rechtbank.

Procesvoering.

Wij kunnen beroep doen op een uitgebreid team van ervaren en gedreven advocaten met kennis van zaken. Wij geloven in een persoonlijke, discrete aanpak en duidelijke, menselijke taal. Aan de hand van een helder en allesomvattend plan benaderen we iedere kwestie met een grondige voorbereiding. Hebt u een vraag of kampt u met een bepaald probleem?

Bij ons kan u terecht voor volgende zaken.

Krediet & beslag

professioneel en discreet advies en bijstand in geschillen over (beslag en uitvoering van) kredietovereenkomsten en consumentenkredieten.

Aansprakelijkheid & schade

uitgebreid advies en bijstand in geschillen over aansprakelijkheid in schadegevallen, voor beide partijen.

Overeenkomsten & huur

ervaren advies en bijstand in geschillen over huurzaken en onroerend goed. Voor zowel huurders als verhuurders.

Strafzaken & wegverkeer

eerlijk advies en discrete ondersteuning in strafzaken van elke soort.

Bewindvoering.

We helpen mensen en bieden stabiliteit. Als bewindvoerder nemen wij beslissingen voor een persoon die daar wegens omstandigheden zelf niet toe in staat is – altijd in zijn of haar belang. Wij
vertegenwoordigen, beschermen en helpen in elke uitdaging van het leven.

 

Ons kantoor voert patrimoniumbeheer door middel van een ervaren en multidisciplinair team. Wanneer u, uw familielid of uw naaste onder onze bewindvoering komt, kan u rusten met de gedachte dat alle inkomsten op punt gesteld worden. Uitkeringen, kosten, schulden en tegemoetkomingen worden altijd tijdig opgevolgd.

Daar laten we het niet bij. De weg naar financiële zelfstandigheid stopt niet bij enkel rondkomen. Wij geloven dat persoonlijke groei en een leven met ruimte voor passie en ervaring een cruciaal onderdeel is naar een gezonde toekomst. Het kan nooit de bedoeling zijn om een bewindvoering nodeloos te blijven aanhouden. Sterker nog, wanneer een bewindvoering kan stopgezet worden beschouwen wij dat als een overwinning.

Vragen?

  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
    tussen 08.30 u en 12.30 u
  • Bezoek enkel op afspraak