DE DECKER & HANSSENS – ADVOCATEN EN BEWINDVOERDERS

Over ons.

Wanneer wij praten, luistert de rechtbank.
Wij hebben l’oreille du tribunal.

Drie generaties professionele bijstand voor groot en klein…

De Decker geldt al meer dan een halve eeuw als een vaste waarde in de Gentse rechtbank en we zijn trots op onze status als een derde generatie familiebedrijf. Sinds 1934 zijn wij gevestigd in hetzelfde pand aan de Steendam.

 

Ons cliënteel gaat van kleine particulieren tot grotere banken – van welke sommigen al decennia op onze deskundigheid vertrouwen. Net zoals wij zijn sommige cliënten al derde generatie klant, wetende dat ze kunnen vertrouwen op onze continuïteit, ervaring en deskundigheid.

… met een gepassioneerd echtpaar aan het stuur.

Wij zijn – letterlijk en figuurlijk – een familiaal kantoor, en die waarde is zichtbaar in elke fase van ons werk. Ons kantoor wordt geleid door Francis De Decker en Dominique Hanssens, twee echte soulmates met vier kinderen, die al sinds hun tienerjaren onafscheidelijk zijn binnen en buiten de werkuren.

 

Je kan bij ons steeds vertrouwen op een eerlijke, transparante, en grondige aanpak. Dominique – in de wandelgangen van het gerechtsgebouw ook wel eens ‘de mama van de bewindvoering’ genoemd – heeft daarnaast jarenlange ervaring als notarieel jurist, maar liet het notariaat achter zich op zoek naar een nauwer persoonlijk contact met haar cliënteel.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is hier geen dode letter. Francis De Decker zetelt al verschillende jaren in de Raad van de Orde in de Balie van Gent, een democratische organisatie van advocaten die waakt over de deontologie van Gentse advocaten.

Onze diensten.